E-mail cím[e-mail védett]

Hívj most+0086 730 8503612
+ 0086 18807302601

EN

RÓLUNK

Főoldal>Rólunk>Company Profile

A Changde New Material Technology Co., Ltd. Yueyangban, egy nemzeti történelmi és kulturális városban található. A cég elődje az 1993-ban alapított Yueyang Changde Chemical Industry Co., Ltd., amelyet a Sinopec rendszerében alakítottak át. A cégnek jelenleg öt leányvállalata és öt gyártóbázisa van.

A vállalat azt a küldetést hajtja végre, hogy „kiváló minőségű termékeket biztosítson vásárlóinak, platformot biztosítson az alkalmazottaknak, megtérülést biztosítson a részvényeseknek, és értéket adjon a társadalomnak”, és elkötelezett a három környezetvédelmi vegyi ágazat fenntartható és egészséges fejlődése mellett. , finom vegyszerek és új vegyi anyagok. A cég fő termékei több mint 30 fajtával rendelkeznek hat kategóriában, főként: funkcionális anyagok vegyszerek, bevonó vegyszerek, mezőgazdasági vegyszerek, orvosi vegyszerek, illatvegyszerek, építőanyag vegyszerek. Az alkalmazási terminálok a következők: széllapátok, új energiahordozók belső terei, kiváló minőségű oldószerek, vérnyomáscsökkentő gyógyszerek, akaricidek, peszticidek és cement-adalékszerek stb.

A „Korszerű és kiemelkedő technológia keresése, az integritás és a nemes jellem megőrzése” működési filozófiájához ragaszkodva a vállalat egy „háromságos” együttműködési innovációs rendszert hozott létre a termelés, az értékesítés és a kutatás területén, hogy hozzájáruljon a vállalkozás fejlődéséhez. A cég elnyerte a Hunan Tartományi Vállalkozás Tudományos és Technológiai Innovációs és Vállalkozói csapata címet, egy személy az Állami Tanács különleges állami támogatását élvezi, és olyan platformokkal rendelkezik, mint a "Hunan Enterprise Technology Center", a "Yueyang Green Catalytic Oxidation Academician Workstation" és a "Hunan Intellectual Property Advantage Cultivation Enterprise" 60 engedélyezett szabadalommal.

A „zöld, karakteres és kiemelkedő” fejlesztési vízió alapján a vállalat elkötelezett a „zöld” iránya mellett. A cég intenzíven foglalkozik a kaprolaktám erőforrások átfogó hasznosításával, és az egyetlen vállalkozás, amely mindhárom hulladék átfogó hasznosítását megvalósítja a kaprolaktám kettős folyamatában. Az átfogó hasznosítási termékek bekerültek a Pénzügyminisztérium és az Állami Adóhivatal kedvezményes katalógusaiba. A 108. ötéves terv időszakában a kőolaj- és vegyipar 13 fejlett környezetvédelmi egységének egyike. Összpontosítson a „kiemelt” termékekre, hogy egyéni bajnok és támogató szakértő legyen az alosztályok területén. Közülük az olyan termékek, mint az epoxi-ciklohexán, az n-amil-alkohol, a ciklohexán-diamin, a ciklohexándiol és más termékek pótolták a hazai űrt, az epoxi-ciklohexán, a metil-ciklohexán és a gyűrűs hexametilén-diamin globális piaci részesedése az első három között van. A ciklohexán-diamin és a ciklohexán-diamin globális piaci részesedése az első három helyet foglalja el, az OSB építőanyag-adalékanyagok nemzetközi szinten, a poliéteramin és poliéter-poliol gyártási kapacitása pedig a hazai társai élén áll. A cég a harmadik szakosodott és új "kis óriás" vállalkozás az országban. Koncentrálj a „kiváló” fejlesztésre. A cég az „N+1+1” csoportmodellt követi, azaz N leányvállalattal, 1 menedzsment központtal és 1 K+F központtal. Ragaszkodik a piacorientált, értékteremtéshez, mint célhoz, és a technológiához, mint a fenntartható vállalati fejlődés megvalósításának támogatásához. .

Hajlandóak vagyunk kéz a kézben járni barátainkkal az élet minden területéről, együttműködni és mindenki számára előnyös, harmonikusan fejlődni és megosztani a jövőt.

0QQ图片20220302152500