E-mail[e-mail védett]

Hívj most+86 730 8503612
+ 86 18807302601

EN

RÓLUNK

Főoldal>Rólunk>Vállalati profil

A Changde New Materials Technology Co., Ltd. Yueyangban, egy nemzeti történelmi és kulturális városban található. Finomvegyi termékek és zöld vegyipari szolgáltatások szállítója, fő tevékenysége az erőforrások és az új vegyi anyagok átfogó felhasználása. 2022 decemberének végére már öt gyártóbázis működik Kínában.

Ragaszkodva ahhoz a vállalati célhoz, hogy "kiváló minőségű termékeket biztosítsanak az ügyfeleknek, platformokat biztosítsanak az alkalmazottaknak, megtérülést biztosítsanak a részvényesek számára és értéket teremtsenek a társadalomban", a vállalat aktívan kiépített egy integrált és kétszárnyú üzleti mintát a " erőforrások + új vegyi anyagok", és elkötelezett amellett, hogy az erőforrások átfogó felhasználását és az új vegyi anyagokat gyártó vállalattá váljon, növekedési potenciállal. Számos erőforrás-átfogó hasznosítási bázist épített ki a nagy hazai kaprolaktámgyártó vállalkozások támogatására.

Miközben szisztematikusan megoldja a kaprolaktám melléktermékek problémáját az iparban, a vállalat kiterjesztette a magas hozzáadott értékű finom vegyszerek sorozatának fejlesztését, mint például a ciklohexén-oxid, N-pentanol, cement-adalékanyag stb., amelyek zöld, alacsony szén-dioxid-kibocsátású és körkörös fejlesztési szolgáltatási megoldások upstream és downstream vállalkozások számára. A közép-kínai propilén-oxid bázis körül a vállalat kifejlesztett egy poliéter-amint, egy új energetikai anyagot, amelynek alkalmazási forgatókönyve a szél, és egy speciális amin új anyaggyártó bázist épített ki, amely fontos anyagokat biztosít a zöld és tiszta energia fejlesztéséhez. az "energia kettős szabályozás", "szén-dioxid csúcs kibocsátás, szénsemlegesség" hátterében, és segíti a nemzeti energiastruktúra alacsony szén-dioxid-kibocsátású átalakulását és a gazdasági fejlődés zöld átalakítását.

A cég a „zöld, karakteres, kiemelkedő” fejlesztési koncepciót valósítja meg, és elkötelezi magát a „zöld” iránya mellett. A cég intenzíven műveli a kaprolaktám erőforrások átfogó hasznosítását, kettős eljárással és három hulladékkal a kaprolaktám átfogó hasznosítását megvalósító vállalkozás. Átfogó hasznosítási termékek kerültek be a Pénzügyminisztérium és az Állami Adóhivatal kedvezményes katalógusába. Egyike a 108 fejlett környezetvédelmi egységnek a kőolaj- és vegyiparban Kínában a 13. ötéves terv időszakában. Fókuszáljon a "jellegzetes" termékekre, hogy egyéni bajnok és támogató szakértő legyen a felosztás területén. a ciklohexén-oxid, a metil-ciklohexán és az 1,2-diamino-ciklohexán piaci részesedése az élen jár, az OSB építőanyag-kiegészítő nemzetközi emelt szinten, a poliéter-amin és poliéter-poliol gyártókapacitása pedig a hazai társaihoz képest. .

A cég a harmadik köteg a speciális és kifinomult vállalkozásoknak, amelyek új és egyedi termékeket állítanak elő a "kis óriáscégek" számára. A kiváló fejlődéshez egyesülve a vállalat ragaszkodik a piacorientált, értékteremtési célhoz, a tudományhoz és a technológiához, mint a támogatáshoz a fenntartható fejlődés eléréséhez. A vállalat teljesíti a „Korszerű és kiemelkedő technológia keresése, az integritás és a nemes jellem megőrzése” küldetését, létrehozta a „háromság” együttműködésen alapuló innovációs rendszert a termelés, a marketing és a kutatás területén, hogy hozzájáruljon a fejlesztéshez.

Changde elnyerte a Hunan Tartományi Vállalkozás Tudományos és Technológiai Innovációs és Vállalkozási Csoportja címet, egy személy az Állami Tanács különleges állami támogatását élvezi, és olyan platformokkal rendelkezik, mint a "Hunan Tartományi Vállalkozási Technológiai Központ" és a "Hunan tartomány szellemi tulajdon előnyök termesztése". Vállalkozás".

2022 decemberének végéig a vállalat mintegy 65 szabadalmat engedélyezett.

0QQ图片20220302152500